Fonduri europene primavara 2011


Cele mai fierbinti masuri de finantare (februarie-martie 2011).


- POS CCE 331 si POS CCE 332: Finantari de pana la 400.000 Euro pentru achizitionare de sisteme informatice interne (CRM, ERP) sau aplicatii informatice pentru clientii externi (site-uri online, magazine ecommert, etc). Masurile se vor deschide la sfarsitul lunii februarie.
- POSDRU 2.3 (resurse umane): Masura strategica cu finantare de 5.000.000 Euro pe program, care permite cursuri de formare si certificare profesionala. Exista avantaje importante pentru firmele beneficiare, atat in ceea ce priveste fidelizarea angajatilor cat si in acoperirea unor costuri multiple apropo de formare profesionala.
- POS CCE DMI 1.1 (investitii mari pentru IMM-uri): Alocare suplimentara de resurse. Suma toatla 200 mil Euro. Pot aplica IMM-urile pentru linii noi de productie, hale, depozite, etc. Se finanteaza pana la 70% din total proiect si pana la 1.500.000 Euro valoare nerambursabila.


Masuri asteptate in luna martie:


- PNDR 123 (procesare produse agricole): Suma alocata este de 130 mil Euro. Se finanteaza 50% din investitii, pana la 2.000.000 Euro. Investitia poate fi facuta inclusiv pe start-up-uri.
- PNDR 313 (turism / pensiuni in mediul rural): Prima alocare in acest an este de 85 mil Euro. Se finanteaza activitati de turism in mediul rural, inclusiv pensiuni.


Masuri asteptate in perioada aprilie-mai:


- PNDR 312 (microintreprinderi in mediul rural): Se finanteaza pana la 200.000 Euro, microintreprinderile din mediul rural, in special productie si servicii. Se poate aplica si pentru start-up-uri.
- PNDR 121 (agricultura): Exista o singura alocare pentru 2011, in valoare de 150 mil Euro si aplicarea se va deschide in aprilie.

Comentarii

  1. Ofer consultanta accesare fonduri europene, diverse domenii.
    Intocmire dosar, implementare proiect, dezvoltare, identificare
    piata interna si externa, planuri de afaceri, pentru afaceri de succes.
    Consultanta antreprenorila pentru dezvoltarea sau infiintarea oricarei afaceri,
    inclusiv pt piscicultura - proiecte ample sau simple helesteie.
    Contact cu detalii la marian_morosan@yahoo.com Afaceri de succes cu bani europeni la
    M&M Morosan Consulting SRL

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Datele de deschidere masuri europene la inceputul lui 2011

Noutati la POS CCE