POR cu finantare 100% pentru microintreprinderi

Se discuta de doua saptamani modificarea in ceea ce priveste cofinantarea microintreprinderilor care depun proiecte pe POR.
Se asteapta ca aceste proiecte sa fie finantate in proportie de 100%. O declaratie a lui Gabriel Friptu (Directorul AM pe POR) in ceea ce priveste modificarea programului astfel incat sa se mearga pe o finantare de 100% o gasiti in hotnews.ro.
Hotnews este si el un castigator pentru un proiect depus pe POR, in valoare de 137 mii Euro.
Programul Operational Regional si in special masura 4.3 este una din cele mai interesante masuri de finantare, beneficiand de o arie larga de aplicare pentru microintreprinderile interesate.
Cu toate ca masura beneficia doar de 180 milioane Euro, nu au fost depuse dosare in limita respectiva, masura fiind concurata de HG 1164 (ajutor de stat cu finantare 100%) aplicata in ultimii 3 ani.
Printre obiectivele care pot finantate pe POR se gasesc cabinetele medicale, service-uri auto, spalatorii, call-centere, acivitati de hosting, datacentere, productie diversa (textile, incaltaminte, mobila, etc), activitati de tiparire, transport, curierat, activitati de hr, plasare forta de munca, etc.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Datele de deschidere masuri europene la inceputul lui 2011

Noutati la POS CCE

Fonduri europene primavara 2011